>> (Jn 14_16) "én pedig kérni fogom az Atyát, és másik Pártfogót ad nektek, hogy veletek legyen mindörökké: <<Köszöntő


Kedves Látogató!

Tisztelettel és szeretettel köszöntöm Önt a Felház Gyülekezet honlapján.

Gyülekezetünk Komlón, a Mecsek hegység széntermeléssel összefonódott nevű városának központi helyén, a Zrínyi tér 3. számú lakóépület földszintjén található.
A Felház Gyülekezet a Magyar Pünkösdi Egyház részeként éli életét. Hisszük, valljuk és tapasztaljuk, hogy a Biblia által bemutatott Mindenható Isten nem hagyta magára legszeretettebb teremtményét, az embert, hanem minden ember életének része akar lenni.
Ehhez Isten – az egyén által kimondott önkéntes és őszinte – meghívására van szükség.
A meghívásnak akadálya nincs, mert Jézus – aki Isten egyszülött Fia – golgotai áldozatával mindenki számára biztosította ezt a lehetőséget függetlenül attól, hogy valaki tud erről és él vele, vagy sem. Mi, a Felház Gyülekezethez tartozók átéltük e meghívás életet átformáló hatását és tapasztalatainkat is szívesen megosztjuk Önnel.
Alkalmaink nyitottak, tehát Mindenki számára van lehetőség arra, hogy személyesen is találkozzon velünk, mert mindenkit szeretettel várunk az egyszerű és családias hangulatú Felház Gyülekezet imatermébe. Tagjaink és minden hozzánk betérő Tisztelt Vendég a Biblia igazságaira épülő tanításokból meríthetnek erőt az élet kihívásainak leküzdésére, kaphat tanácsot kérdéseire. Ha a személyes találkozásnak bármilyen okból akadálya van, írhat is nekünk. Emellett – reményeink szerint – honlapunkon is találhat továbbgondolkodásra vagy imádkozásra indító mondatokat, történeteket, magyarázatokat.

A döntés az Ön kezében van és döntését – a Mindenható Isten is, és az Ő példája alapján mi, emberek is – tiszteletben tartjuk. De – mint ahogy az közismert – minden döntésnek van következménye és ez (is) a döntéshozó felelőssége.

A Szerető Isten áldását kívánom életére:


Vadon Gyula lelkipásztor
Linkek:


MPE

Élő Víz


    Találkozunk:


    Minden vasárnap:
    9-10-ig imaóra
    10-11-ig istentiszteletKözösségi oldalunk:


2014-2020 (C) design: szaszmaster